Experter på fasadmålning i Stockholm

Sugen på att måla om inomhus, eller kanske byta färg på huset? Vi på Golv till Tak Entreprenad har anställda som har mer än 30 år erfarenhet i branschen. Med oss kan du få fasadmålning Stockholm till ett bra pris. Eftersom vi har F-skattsedel så ingår ROT-avdraget i alla våra arbeten, vilket innebär reducerade priser för dig som uppdragsgivare.

Tips på fasadmålning i Stockholm

Det som är viktigt att tänka på då man ska måla om sin fasad är att utföra ett ordentligt grundarbete. Det är många som inte tänker på denna fasen i processen och slarvar med borttagning av gammal färg, etc. för att de helt enkelt vill bli klara snabbare. Det är viktigt att veta vilken färg huset var målat med tidigare, till exempel så kan slamfärg bara målas över med en annan slamfärg. Är huset målat med linoljefärg bör man fortsätta med detta. Fasadmålning Stockholm går att beställa genom oss på Golv till Tak Entreprenad. Vi finns på Årstavägen 43 i Stockholm.

Låt oss som proffs hjälpa till

Istället för att sig an uppgiften att måla din fasad själv, anlita en professionell målare i Stockholm som utför jobbet. För dig som husägare är det viktigt att måla om fasaden på regelbunden basis, t.ex. vart tionde år. Fasadmålning Stockholm är viktigt för dig som vill bibehålla värdet på ditt hus. Vidare är fasadmålning Stockholm en nödvändighet att utföra på ett korrekt sätt, annars kanske arbetet måste göras om inom en relativt snar framtid.