Ny färg kan återuppliva fönsterna

Om du äger en vacker sekelskiftesvilla men börjar oroa dig för de slitna fönsterkarmarna – kontakta oss först innan du sätter dit nya! Vi utför fönstermålning till förmånliga priser och till hög kvalité.

Det är svårt att återskapa de detaljer, svarvningar och träslag som var menade för ett hus och det gäller även fönsterna. Vi erbjuder att måla både invändigt och utvändigt för att återuppliva de gamla men vackra fönsterkarmarna för att bevara känslan.

Vad fönstermålning åstadkommer

En professionellt utförd fönstermålning i rätt färgval återskapar ditt hus forna glans. Oavsett om det är och vind, eller bara tiden som går – färg flagnar. Vi kommer använda oss av kvalitativ målarfärg och professionella målare för att ge dig ett hållbart och elegant resultat.

Som nyinflyttad så har du förmodligen en egen idé om vilka färgkombinationer du vill ha. Vi målar självklart även dina fönsterkarmar för ett unikt, personligt och välgjort yttre eller inre. Du kan genomföra en fönstermålning om du är trött på den vanliga gamla färgen, sitter på ett flertal slitna fönsterkarmar, eller är nyinflyttad i ett hus med alltför vågat färgval. Vi hjälper dig att skapa ditt drömhus! Självklart sträcker sig våra tjänster längre än så, om det skulle behövas. Vi målar alla delar av ditt hus – på utsidan och insidan. Låt oss genomföra ett arbete som representerar dig!

Kom ihåg att bara fantasin sätter gränserna och att vi är där för att hjälpa dig. Vi är professionella yrkesmålare med år av erfarenhet. Vi genomför arbetet med precision, passion och effektivitet.

Kontakta oss så kommer vi!

Vi erbjuder kompetensbaserad rådgivning för att du ska hitta rätt färgval och bli nöjd med resultatet. Vi har som sagt många års erfarenhet och delar gärna med oss av den!

Begär en offert eller ring 0725-858258 så kommer vi överens om vad just du behöver. Du kan alltid ställa oss frågor om du är osäker, då vi är experter på området!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *