[rev_slider alias="banner slider"]

Experter på tapetsering i Stockholm

  • Hundra tapetsering i Stockholm utförd
  • Marknadens bästa priser
  • Starkt Kundfokus
  • Nöjd Kund Garanti

Er tapetsering blev jättebra och jättetack för att ni kunde hjälpa till så snabbt inpå //Erika från Stockholm, Danderyd.

Tapetsering för privatpersoner och företag

Vi utför tapetsering av hög kvalité till privatpersoner och företag och hela Stockholms län. Snabb inställelsetid, bra priser och hög genomgående kvalité är ledord vi jobbar utefter. Oavsett om ni bara behöver hjälp med att tapetsera en vägg eller hela huset så kan vi hjälpa till. Vi är en av de målare i Stockholm som har varit i branschen längst och vi förlitar oss på nöjda kunder. Nöjda kunder är vår bästa marknadsföring så därför är det extremt viktigt för oss att ni blir helt nöjda med tapetseringen vi utför hos er.

Personlig kontaktperson för tapetsering i Stockholm

Vi vet att det kan vara en djungel att hitta en pålitlig leverantör som tar sig tiden att förstå er vision, därför utser vi alltid en personlig kontaktperson hos oss vars uppgift är att guida er genom projektet. Från mottagen förfrågan från er, formulera projektbeskrivningen till att bolla tankar & idéer med er som kund. Ett personligt bemötande leder till bäst resultat, resonerar vi. Varmt välkommen att kontakta oss!