Tjänster

Om du har behov av en målare i Stockholm så står vi till ditt förfogande. Vi kan utföra en mängd olika måleriarbeten. Vi målar det mesta, oavsett om det är en villa, en lägenhet, ett sommarhus, ett fritidshus, lagerlokal eller andra sorters byggnader. Oss kan du anlita för att måla alla sorters hus och byggnader! Vi utför måleriarbeten för både privatpersoner och företag.

Bland våra tjänster inom måleri i Stockholm så erbjuder vi detta;

• Målning invändigt
• Tapetsering
• Målning av nybyggnationer
• Utvändig målning
• Övrig målning

Målning invändigt innebär egentligen alla ytor på insidan av en byggnad, så som ditt hus, eller din lägenhet. Det innebär även insidan av lokaler och andra byggnader. Vi kan ta oss an måleriarbeten som omfattar väggar, tak och golv så väl som andra detaljer. Vi gör alltid ett förarbete och går grundligt tillväga så att slutresultatet blir perfekt. Bland annat är vi mycket noggranna när det kommer till att skrapa, ta bort gamla tapeter och spackla.

Tapetsering är en sak som verkligen kan göra om ett rum, med små medel. Detta är något en del gör själv, men har du valt tapeter med mönsterpassning så kan det vara skönt att låta en professionell person sätta upp dem åt dig. Vi åtar oss alla typer av tapetseringar och utför självklart arbetet med bra kvalitet.

Målning av nybyggnationer innebär precis vad det låter som. Har du byggt något helt nytt, det kan vara ett hus, en sommarstuga, en altan eller liknande, och vill att det ska få en fin färg så kan vi ordna detta åt dig. Det är väldigt viktigt att måleriarbetet görs på rätt sätt från start så att det inte behöver göras om inom snar framtid.

Utvändig målning innebär lite samma sak som att måla nybyggnationer. Dock på ett hus, en stuga eller altan som redan målats tidigare. Till exempel är det vanligt att man efter ett visst antal år vill måla om fasaden på sitt hus. Detta kan kännas som ett alldeles för stort projekt att göra det själv. Då är det bättre att du anlitar oss till att göra det åt dig. Vi målar även detaljer på huset så som fönster och lister med mera.

Underhållsmålning innebär att vi hjälper dig att måla om saker som blivit slitet, eller som har tappat sin färg. Du kan kontakta oss om du vill veta mer om vad detta innebär.

Övrig målning innebär att vi kan göra en övrig målning på saker du vill ha målat, på förfrågan. Du kan kontakta oss om du vill veta mer om detta.